Ole Bøgh Larsen kan med en runde tilbage af Klubmesterskabet 2021 kalde for sig for klubmester for 37. gang. Sejren kom i hus efter gevinst mod Dennis Jørgensen i 6. runde. Med 6 point af 6 mulige, så er det ikke muligt at hente Oles føring. Ikke mindre end en imponerende rekord og stor tillykke med mesterskabet.

I sidste runde venter Lasse Henningsen der kan komme på en delt 2. plads, men det vil kræve en sejr over Ole. Vinder Ole i sidste runde og ender på 7/7 så vil han opnå et kandidatresultat og kan stille op i kandidatklassen til DM i 2022.  (Overskriften er med reference til Britney Spears hit fra 2000 Oops! I did it again).

I gruppe 2 er der også fundet en vinder inden sidste runde. Klubbens nye spiller Jacob Krog har kun afgivet ½ point og kan ikke længere hentes. Flot start med sejr i sin første turnering i klubben og tillykke med 1. pladsen. Jacob er derved sikret en plads i topgruppen, når klubmesterskabet 2022 starter i januar.

Bent Rasmussen er tilbage i klubben efter en kort pause og er eneste spiller ud over Ole der har maksimum point efter 6. runder. De nærmeste forfølgere i gruppe 3 har derfor ikke mulighed for at hente 1. pladsen. Stor tillykke med gruppesejren og velkommen tilbage Bent.