Helsingør Mesterskabet i Lynskak 2021

Deltag i Helsingør Mesterskabet i Lynskak

Helsingør Skakklub inviterer alle til at deltage i Helsingør Mesterskabet i lynskak i forbindelse med klubbens 97 års fødselsdag Torsdag den 2. december 2021.

Det nye for lynmesterskabet er vi fremover afholder turneringen på klubbens fødselsdag den 2. december. I den forbindelse vil der være fødselsdagskage til kaffen. Bedst  placeret spiller fra Helsingør bliver kåret som klubmester 2021.

TURNERINGENS HOVEDSPONSOR

SPILLESTED
Byskolen, Marienlyst Allé 2, Bygn. 11, 2. sal, 3000 Helsingør

BETÆNKNINGSTID
5 min til hele partiet plus 2 sek. i tillægstid pr. træk fra træk 1.

SPILLEDATOER
2. december 2021.

SPILLETID
19.00 – ca. 22.00

TURNERINGSFORM
Turneringen går over 7. rundes Schweizersystem. Turneringen lynskak rates og der er ikke noteringspligt.

KANTINE
Der kan købes kaffe/te, øl/vand samt diverse kager og slik.

INDSKUD
25 kr.

Forudbetaling til Helsingør Skakklub på MobilePay 43177 eller overførsel til Sparekassen Sjælland – Fyns bankkonto regnr. 0550 Kontonr. 102727. Husk at angive spillerens navn. Det er også muligt at betalt på turneringsaftenen. Medlemmer af Helsingør Skakklub opkræves indskuddet sammen med kontingent, øvrige betaler inden turneringsstart.

PRÆMIER
plads 500,-
plads 300,-
Plads 100,-

TILMELDING
Til René F. Weichel senest den 1. december 2021 på rene@hskak.dk,
på turnering.skak.dk eller i klubben. Klik her for tilmelding.

AFBUD
Sendes til turneringslederen på info@hskak.dk eller på 2920 0457

Tilmelding til Helsingør Mesterskabet i Lynskak

Helsingørs Klubmestre i Lyn

Klubmesterskabet i Lynskak har været afviklet 22 gange.  Registeringen af vinderene er ikke fuldkommen så men vi formoder at den har været spillet langt flere gange.

Der har været 8 forskellige vindere siden 1968. Seneste vinder finder vi i 2018 da 2019 og 2020 har været aflyst pga. COVID-19 restriktioner.

• Ole Bøgh Larsen 14 mesterskaber
  • GM Sune Berg Hansen 2 mesterskaber
  • Jan Rimer 2 Mesterskaber
  • Gerner Carlsson 1 mesterskab