Foredrag & simultan med GM Nils Grandelius

Få et par håndmadder med GM Nils Grandelius

Du har nu muligheden for at spille mod en af de absolut stærkeste spillere i norden i en simultan.
Lørdag den 4. december gæster nordens næst stærkeste skakspiller Helsingør Skakklub. Svenske GM Nils Grandelius (2669) indtager lige nu pladsen som nr. 64 i verden, og er i norden kun overgået af den nuværende verdensmester GM Magnus Carlsen (2855) fra Norge. Bedst placeret danske spiller på den officielle liste lige nu er GM Jesper Søndergård Thybo (2615), der er placeret som nummer 216 i verden.

Du får mulighed for at lure nogle tricks af inden partierne, sættes i gang. Her vil Nils gennemgå nogle af sine partier og komme med nogle gode generelle råd. Der vil være efter foredraget være gratis fællesspisning med to håndmadder til hver.

Det er gratis at deltage og inkl. 2 håndmadder til fællesspisning.
Øl, vand, kaffe mv. kan tilkøbes som vanligt i caféen.

12.00 Foredrag
13.30 Spisning
14.00 Simultan

Tilmelding er nødvendig af hensyn til madbestillingen og kan kun ske via linket herunder.
https://hskak.nemtilmeld.dk/6/. Bemærk der vil være et begrænset antal pladser.

Spillested & kontakt

Arrangementet afholdes i Helsingør Skakklubs lokaler på Byskolen, Marienlyst Allé 2, Bygn. 11, 2. sal, 3000 Helsingør.

Har du spørgsmål til arrangementet kontakt Formanden René Weichel. Ønsker du at komme på venteliste skriv til info@hskak.dk.

Lidt om Nils