Xtracon Chess Open med deltagere fra Helsingør

I baghaven af Helsingør Skakklub starter snart årets største skakturnering som løber fra 21. juli – 29. juli. Xtracon Chess Open kan med sine næsten 400 deltagere og 28 GM’ere der stiller op til start, kalde sig Danmarks største og stærkeste skakturnering herhjemme. Turneringen afholdes på Konventium og ud over de 10 runder topskak er der også mulighed for at tilmelde sig DM i problemskak løsning, Parlyn, Lynturnering, Børne Cup og Simultan mod GM Johann Hjartarson fra Island.

Xtracon Chess Open med lokale deltagere

Selv om vi ikke er en del af turneringsafholdelsen, så har vi gerne flere spillere med i turneringen. I år kan vi følge: Lasse Henningsen, Palle Nielsen, Jan Petersen, Dennis Madsen, Casper Støchkel, Leo Kresten Roland Nielsen.

Vi kommer nok også til at holde øje med GM Sune Berg Hansen, som har haft sine rødder i Helsingør Skakklub.

Se hele deltagerlisten og læs mere om turneringen her