Vi øjner en åbning af klubben i april

Opdateret 25.03.2021

Lige nu ser det ud til der er mulighed for foreninger kan starte op den 21. april for børn og unge under 18 år. Mens dem over 18 år må vente til anden omgang den 6. maj.
Men vi mangler endnu myndighedernes fortolkning af hvilke indendørs idræt, der kan komme ind under de forskellige åbningsdatoer. Vi må derfor vente lidt endnu inden vi kan få lavet en åbningsplan for klubben.

Det betyder at hvis alt går vel og der bliver åbnet op for skak i første omgang så kan juniorer spille igen fra tirsdag den 27. april og 11. maj for dem over 18 år.

De skærpede nationale tiltag forlænges frem til 21. april 2021.

Regeringens nye og skærpede restriktioner for at undgå yderligere smittespredning af Covid-19, får betydning for afvikling af idrætsaktiviteter i foreningerne og på idrætsanlæggene – ude som inde i Helsingør Kommune og derved også Helsingør Skakklub.

Fra den 9. december 2020 til og med den 21. april 2021 er kulturinstitutioner, Kulturværftet, bibliotekerne, museerne, svømmehallen og øvrige indendørs idrætsanlæg lukket.

Juniortræning

Det er tilladt at være op til 10 personer under med tilhørende trænere, og der vil derfor blive en opdeling af træningen så vi ikke oversigter 10 personer i det enkelte lokale.
Vi spiller helt som normalt om tirsdagen fra kl. 18.-19, men en opdeling i to grupper i hvert sit lokale.

Seniorer

Der må maksimum forsamles 10 personer i det enkelte lokale og man må ikke gå fra det ene lokale til det andet. Vi spiller helt som normalt om tirsdagen fra kl. 19.15, men en opdeling i to grupper i hvert sit lokale.

Restriktioner der gælder frem til marts

Det er vigtigt at vi passer på hinanden og overholder de retningslinjer der bliver udstukket fra myndighedernes side.

En række nationale tiltag er gældende til og med 28. februar 2021 herunder forsamlingsforbud, påbud om mundbind og visir mv.

Der skal bæres mundbind/visir, når du indtræder i bygningen og når du bevæger dig rundt i lokalerne og caféområdet. Det er ikke et krav at du har mundbindet/visir på når du sidder og spiller. Dette krav gælder frem nu til 28. februar. Husk selv at medbringe mundbind/visir , men der vil være i klubben hvis du skulle have glemt at medbringe.

Det er ikke muligt at komme forbi for at kigge på – så du skal kun møde op hvis du skal spille.

Alle holdkampe er aflyst frem til og med den 3. januar 2021. Følg med på klubbens kalender på hjemmesiden http://helsingoer-skakklub.dk/kalender/.

Fra 29. oktober 2020 og frem til og med 28. februar 2021 indføres krav om mundbind indendørs på kulturinstitutioner og idrætsfaciliteter herunder museer, idrætshaller, kunsthaller, spillesteder, biblioteker, kulturhuse, zoologiske anlæg, biografer, teatre mv.

Kravet om mundbind gælder ikke, når du sidder ned.