På tirsdag den 17. september starter vi op i nye lokaler på Helsingør Brandstation, Klostermosevej 106A, 3000 Helsingør.

Juniorskak kl. 18.00 – 19.00

Seniorskak fra kl. 19.00 – 24.00

Klubben blev smidt ud af vores mangeårige lokaler i Lundegade. Her nåede vi at holde til i over 20 år af flere omgange. Derfor har vi siden august levet i uvished, om hvor vi skulle være i denne sæson. Dette skyldes kommunen ikke har kunnet tilbyde egnede lokaler til os. Planen er at lokalerne på Klostermosevej er midlertidige indtil de nye lokaler står klar på Skolen ved Bymidten (Byskolen). Det forventes at være færdigbygget i januar 2020, hvis byggeriet er klar til tiden. Men indtil vi kender den eksakte dato, vil klubben holde til på Brandstationen, Klostermosevej 106A, 3000 Helsingør.

Et kort visit på Frivilligcenter Helsingør

Vi har været i Frivillig Center Helsingør i de sidste 3 uger og vi er nu færdige med at flytte vores materialer til Klostermosevej, så det hele står klar til vi for alvor kan komme i gang med sæsonen og turneringerne.

Sparekassen Sjælland-Fyn Nordkyst Cup 2019

På tirsdag starter vi op på sæsonens første turnering (langtids-skak) og vi er lige nu 15 tilmeldt og hvis du endnu ikke har fået tilmeldt dig så kan du selvfølgelig nå det endnu. Klik her for tilmelding.

Holdturneringen

Vi stiller igen op med tre 8-mands hold i årets holdturnering hvor to hold ligger i Mesterrækken og ét i B-rækken. Vi har i år fået forstærkninger hvilket vil betyde en styrkelse af alle 3 hold.