Indbydelse til Sparekassen Sjælland-Fyn Nordkyst Cup 2018

Kystmesterskabet/Nordkyst Cup i Helsingør med et lidt ændret navn i år. Turneringen laves i samarbejde med vores samarbejdspartner Sparekassen Sjælland-Fyn i Helsingør.

Sidste års vinder af Nordkystmesterskabet / Nordkyst Cup

Der var for alvor spænding i toppen af sidste års Nordkystmesterskab, hvor Jan Rimer spillede en flot turnering. Han afgav kun ½ point til nr. 2 Kristian Bjørneboe, mens Ole Bøgh Larsen noget uvant måtte tage sig til takke med 3. pladsen. Jan Rimers 5½ ud af 6 mulige gav også en positiv rating fremgang på +22 og landede derved lige under 2100. Placeringen var en forbedring af forrige års Nordkystmesterskab, hvor Jan opnåede en 2. plads.

Invitation til årets Nordkyst Cup

SPILLESTED
Foreningshuset, Lundegade 17A, 3000 Helsingør
BETÆNKNINGSTID
90 min til hele partiet plus 30 sek. tillægstid pr træk fra træk 1
SPILLEDATOER
11/9, 18/9, 25/9, 9/10, 16/10 og 23/10 – 2018
HÆNGE PARTIER
2/10, og 6/11 – 2018
SPILLETID
19.00 – 23.00 ved fremmøde senere end 30 min. efter partiets start dømmes man som taber
TURNERINGSFORM
Turneringen går over 6. rundes Monrad.
KANTINE
Der kan købes kaffe/te, øl/vand samt diverse kager og slik.
INDSKUD
75 kr.
Medlemmer af Helsingør Skakklub opkræves sammen med kontingent, øvrige betaler på inden turneringsstart på 1. spilledag.

PÆMIER
plads 300,-
plads 200,-
Plads 100,-
TILMELDING
Til René F. Weichel senest den 10. september 2018 på rene@hskak.dk, på turnering.skak.dk eller i klubben.
Turneringen tilstræbes ratet efter dansk- og elo rating.
AFBUD
rene@hskak.dk
Afbud sendes til Turneringslederen

Sparekassen Sjælland- Fyn se stillingen