Kronborg Chess Open på Strandhotel Marienlyst i 2019

Stor tilfredshed med spilleforholdene

Vi kan med stor fornøjelse meddele, at vi igen kommer til at afholde Kronborg Chess Open på Strandhotel Marienlyst i 2019. ”Tilfredsheden med spilleforholdene har været stor. Mange har spurgt om vi også kommer til, at afholde turneringen på Strandhotel Marienlyst i Helsingør til næste år. Det kan jeg nu bekræfte efter Adm. direktør Michael Lauritsen og jeg fik aftalen på plads i sidste uge. Jeg er stolt af vi har fået muligheden igen, da de rolige omgivelserne og spilleforholdene er ud over det sædvanlige for skakturneringer”, udtaler Formand René Weichel.

Stigende interesse for turneringen i udlandet

Der er stigende interesse for deltagelse i turneringen fra både ind- og udland efter de positive tilkendegivelser, der har været efter skakturneringen blev afholdt på Strandhotel Marienlyst i 2018. ”Strand- & Badehotel Marienlyst er internationalt anerkendt og det er i god tråd med vi gerne vil udvikle turneringen i en mere international retning”. I 2018 var næsten 20% af deltagerne fra udlandet med deltagere fra lande som Indien, Norge, Sverige og Holland.

Kronborg Chess Open i 2019

Turneringen bliver traditionen tro afholdt i Kr. Himmelfartsferien, der i 2019 ligger i perioden fra 30. maj – 2. juni. Der vil i 2019 var et begrænset antal deltagere, som nogenlunde vil være på niveau med turneringen i 2018. Det kan derfor være en god idé at tilmelde sig i god tid, hvis man gerne vil sikre sig en plads tæt på stranden og med udsigt til Kronborg. Ud over hovedturneringen Kronborg Chess Open afholdes der sideløbende en Junior Kronborg Master med junior- & ungdomsspillere i alderen 5-19 år.

Om vores turneringspartner

Strandhotel Marienlyst er et moderne badehotel med historisk romantik og moderne stilfuldhed i skøn forening. Hotellet er internationalt anerkendt, 4-stjernet og med havet lige uden for døren. Strand- & Badehotel Marienlyst er desuden et af Danmarks største konferencehoteller med fri parkering, 19 lyse møde- og konferencelokaler, restauranter, lounge, bar, 225 værelser og suiter samt terrasser direkte til Øresund.

Besøg hotellets hjemmeside her

http://www.marienlyst.dk/

René Weichel
Share
This