Klubben holder lukket frem til 13. april

VIGTIG INFORMATION: KLUBBEN HOLDER LUKKET FREM TIL 13. APRIL

Klubbens bestyrelse har besluttet at holde 4 ugers pause på baggrund af Statsministeren og sundhedsmyndighederne løbende bekendtgørelser. Her opfordres alle foreninger at indstille vores klubaktiviteter i 14 dage. Kommunen har samtidig lukket for al adgang til kommunens lokaler ift. foreningens aktiviteter. Dette støtter vi selvfølgelig af hensyn til at minimere spredningen af Corona (Covid-19)-virus.

Derfor er de næste 4 klubaftener aflyst – det vil sige tirsdag den 17. marts, 24. marts, 31. marts og 7. april. Nedlukningen omfatter alle aktiviteter i klubben herunder juniortræning og alle øvrige aktiviteter. Vi håber på medlemmernes forståelse for dette.

Alle vores tre hold har afsluttet holdturneringen og er derfor ikke berørt af de sidste runder der mangler at blive spillet i f.eks. Skakligaen og A-rækken.

For at holde skakformen vedlige derhjemme så kan man oprette en gratis profil på chess.com og melde sig ind i vores klubhold på siden via linket Helsingør-Skakklub. Her kan du arrangere kampe mod andre og vi kan oprette en online turnering. Vi er pt 9 tilmelde i klubben omline.

Det er også muligt at få lidt inspiration ved at følge med i kandidatturneringen, der kører af uforklarlige årsager i denne tid. Følg på Chess.com eller Chess24.com. Her kan vi anbefale at følge dækningen på chess24, som har en bedre brugerflade til at holde øje med partierne.

Juniorskak

Vi sender i dag en mail ud med adgang til Chesskid.com hvor juniorerne kan lave opgaver, se skakvideoer og spille mod hinanden. Her er det muligt at lave 5 opgaver gratis hver dag og opnå trofæer og andre sjove ting. Dette er et lukket miljø hvor det kun er juniortræneren René og juniorerne deltagere og har adgang. Det vil også være en god idé at følge med på Dansk Skoleskaks daglige live transmission. Der vises på 3 niveauer hver dag:
kl. 10.00 Begynderundervisning
kl. 11.15 Undervisning for øvede
kl. 14.00 Mesterskak

Klubblad

Vi er i fuld gang med at lave næste udgave af klubbladet som er planlagt til at udkomme april/maj. Hvis du har idéer eller en artikel til bladet. så skrive endelig til rene@hskak.dk. Erik er desværre ikke klar endnu til at genoptage redaktør jobbet og vi ønsker ham stadig god bedring og genoptræning her fra.

Kronborg Chess Open

Vi får løbende henvendelser omkring afviklingen af vores Kronborg turnering på Marienlyst Strandhotel. Vi håber på at det stadig vil være muligt at gennemføre turneringen som planlagt, men hvis der bliver yderligere restriktioner som går ind i slutningen af maj, så vil vi selvfølgelig aflyse turneringen i år. Vores håb er at turneringen ligger så sent i maj at der bliver åbnet op for aktiviteter inden den skal i gang.

Vi følger udviklingen og følger de opfordringer og eventuelle restriktioner, der kommer fra Sundhedsmyndighederne. Vi vil på klubbens hjemmeside løbende opdatere om, hvornår klubben genåbner samt de ændringer i kalenderen, der vil komme.

Bestyrelsen håber alle er friske og vi glæder os til vi ses efter påsken.

Vi har desuden modtaget denne meddelelse fra Helsingør Kommune den 12. marts 2020

Kære foreninger i Helsingør Kommune,

Statsministeriet har i går aftes informeret yderligere omkring den alvorlige situation i Danmark og regeringen har bedt alle om at udvise ansvar i forsøget på at forbygge og afbøde spredningen af Coronavirus/Covid-19.

Helsingør Kommune har som følge af Statsministeriets udmeldinger lukket alle kommunale lokaler og faciliteter. Det betyder at alle foreningsaktiviteter er aflyste i foreløbigt 14 dage.

Helsingør Kommune opfordrer til, at de foreninger der råder over egne faciliteter ligeledes lukker.

Vi opfordrer foreninger og aftenskoler til at aflyse alle foreningsaktiviteter.

Vis hensyn og pas på hinanden, så vi i fællesskab kan bremse spredningen af Covid-19.