Klubben er lukket frem til 8. juni

Opdateret 11. maj 2020

Seneste opdatering omkring genåbning af klubben.
Det ser ud til at Indendørs idræts- og foreningsliv først er med i fase tre af genåbningen af Danmark.
Det bevirker at der tidligst åbnes op den 8. juni, hvis smitteforholdene tillader det. Derved bliver første klubaften tirsdag den 9. juni, hvis der ikke sker ændringer i tiden op til genåbningen.
Vi håber alle har det godt i denne anderledes tid, hvor vi passer på hinanden ved at holde afstand.

Bestyrelsen gennemførte i onsdags et virtuelt bestyrelsesmøde for at tage stilling til flere vigtige spørgsmål som bliver mere og mere aktuelle. Hvornår åbner klubben igen? Hvad sker der med Forårsturneringen? Bliver Kronborg Chess Open gennemført i maj?
Bestyrelsen har derfor besluttet følgende set i lyset af den aktuelle situation med risiko for spredning af Corona (Covid-19)-virus.

Klubben lukket til starten af juni

Klubben er helt lukket 7/4, 14/4, 21/4, 28/4, 5/5, 12/5, 19/5, 26/5 og 2/6 – det betyder, at ALLE aktiviteter de nævnte datoer er aflyst. Vi håber på medlemmernes forståelse for dette.
Vi håber med denne plan at vi ikke skal foretage yderlige ændringer og kan genoptage vores normale aktiviteter tirsdag den 9. juni.

Klubturneringen vil blive færdigspillet

Den resterende del af sæsonen vil vi fokusere på at få afviklet klubturneringen, hvor der resterer to runder og to udsatte kampe.
Den 9. juni håber vi at genåbne klubben med en klubaften fra kl. 18.00 med juniortræning og kl. 19.00, hvor vi spiller 6. runde af klubturneringen.

Helsingør Forårsturnering

Vi har valgt at fokusere på at få gennemført klubturneringen, da det er denne som går længst tilbage i klubbens snart 100-årige historie. Vi vil i de resterende klubaftener afvikle klubmesterskabet i lyn, spille rødvinsskak og spille en Cupturnering eller andre gode forslag modtages gerne.

KRONBORG CHESS OPEN 2020 – AFLYST

Det har været en meget svær beslutning at skulle tage, men vi har besluttet at aflyse årets Kronborg Chess Open 2020. Der er lige nu for mange ubekendte og derfor stor usikkerhed om turneringen kan gennemføres og i hvilket format.
Får hotellerne lov til at holde åbent for gæster på dette tidspunkt? Bliver grænserne til Danmark åbnet op? Er der nok tid til at få et tilfredsstillende antal deltagere? Hvor mange deltagere vælge at framelde sig?

Der er rigtig mange ubekendte og vi har derfor valgt at tage beslutningen nu af hensyn til vores samarbejdspartnere og deltagernes sundhed. Vi vil herefter arbejde målrettet frem mod jubilæumsturneringen næste år.

Vi håber på alles forståelse for dette og ser frem til en endnu stærkere og større turnering i jubilæumsåret 2021, som er 50-året for turneringen.

Vi har allerede åbnet op for tilmeldingerne til jubilæumsturneringen den 13. – 16. maj 2021. Du kan derfor sikre dig en plads allerede nu via NEMTILMELD, eller skak.dk Tak for støtten!

Mange hilsner

Helsingør Skakkklub