JUNIOR KM 2018
Årets klubmester blev for 3. år i træk Christian Vejen Weichel som vinder af gruppe 1. Gruppe 2 blev vundet af Alfred med 5 sejre ud af 5 mulige.
TAB - VIND ELLER REMIS
Et skakparti kan ende med du vinder, taber eller spiller remis. Ved remis får hver spiller ½ point og hvis du vinder et helt point.
HVER TIRSDAG 18-19
Vi spiller hver tirsdag i junior-/ungdomsafdelingen. Vi følger skolerne i Helsingør Kommunes feriekalender, så det er let at huske.
DET MED TIDEN
Vi spiller med tid når vi spiller turneringer. Typisk er betænkningstiden 5 – 10 eller 20 minutter til hver spiller.
DET SKAL VÆRE SJOVT
Det gælder om at finde glæden ved at spille skak og derigennem bliver vi bedre. Vi varierer derfor undervisningen hver uge så det ikke bliver for ensformigt.
SÅ GOD ER DU
Når du spiller med i turneringen vil du kunne se din styrke som skakspiller. Du får tildelt et ratingtal typisk 1000 point til at begynde med.
GULD, SØLV & BRONZE
En af de elementer vi træner er guld, sølv og bronce springeren, der giver god træning i simple slutspil.
KONTAKT JUNIORLEDER
René Fabricius Weichel |rene@hskak.dk |  M: 29 200 457

Helsingør JuniorSkak på Chess Kid

I en del af undervisningen i Helsingør JuniorSkak, anvender vi ChessKid.com.

Vores lukkede gruppe hedder Juniorskak Helsingør og alle juniormedlemmer får deres egen profil og unikke adgang til gruppen.

Her kan du lave taktik øvelser, løse opgaver, få skak lektioner, træne stillinger og spille mod dine klubkammerater. Når du løser opgaver, ser videoer, træner opgaver optjener du point og præmier undervejs. Derudover kan du spille mod dine klubkammerater som slow eller hurtigskak.

ChessKid er et sikkert sted, som børn (og voksne!) kan besøge for at spille skak med mennesker fra hele verden

Værktøjer til administration af privatliv og et kontrolleret spillemiljø sikrer, at børn lærer i et sundt, venligt og mobbefrit miljø. Børn kan spille mod andre børn, men deres interaktion med voksne er strengt begrænset til deres forælder eller klubadministratorer. Ro i sjælen til dig, sjov til børnene!

Top 3 i gruppe 2  Alfred, Emil, Cornelius Klubmesterskabet 2017.

En af pigespillerne Imke, der har været i Helsingør Skakklub gennem årene

SKAKKLUBBER I DANMARK