Junior Kronborg Master 2020

Zeeshan Kustagi fra BMS Skak samlet vinder af Junior Kronborg Master 2020 foran August Jalving og Frida Bjerregaard Hagen begge fra Skak for sjov. Zeeshan afgav kun 0,5 point i løbet af de 5 runder og kunne bytte sin 3. plads fra 2019 ud med 1. pladsen i topgruppen.

Juniorturneringen blev afviklet i lørdags med 26 deltagere, hvor der blev spillet masser af god skak. Der blev kæmpet til det sidste i alle grupper og der var masser af “girl power”, hvor pigerne løb med to af de fem mulige gruppesejre. Sarah Sima Derlich fra Nørrebro Skakklub genvandt sin 1. plads fra sidste år, og Elin Wu også fra Nørrebro vandt sin gruppe.

En stor tak til alle deltagere og forældre, der var med til at skabe en god turnering. Turneringen blev spillet med høj moral og med fokus på fair play og fightervilje. Traditionen tro kårede de to arbiters Henrik Mortensen og Christian Vejen Weichel turneringens Fairplay spiller og turneringens Fighter.

Årets Fairplay spiller blev Johannes Frank Jensen fra Præstø Skakklub og turneringens Fighter blev Oliver Wu fra Nørrebro Skakklub. Stor tak til Sparekassen Sjælland Fyn i Helsingør for sponsorering af turneringen og støtte til de “stærke hjerner”.

Zeeshan Kustagi, BMS Skak
August Jalving, Skak for sjov
Frida Bjerregaard Hagen, Skak for sjov

Gruppe 2A