Holdskakturnering Sæson 2020-21

1. Holdet i 2. division gr. 1

Helsingør Skakklub er tilbage i 2. division i holdskak efter en et kort besøg i Mesterrækken. Turen går i første runde sydpå til solskinsøen Bornholm hvor der kan vente en stærk modstander. Vi håber ikke at den lange tur sidder for tungt i benene. Furesø stiller op med det stærkeste hold med et gennemsnit på 2108 på tværs af de 8 skakbrædder.

Turneringstabel

Mesterrækken

2. Holdet starter også ude og møder i første runde Hillerød 3 og der er udsigt til en tæt kamp. Der stiller i år kun 7 hold til start, da der ikke er nogen i A-rækken som vil overtage den ekstra plads. Derved er der fundet en nedrykker i form af det manglende hold. Men der kan stadig komme en ekstra nedrykning afhængig af resultaterne i divisionen. Helsingør ligger i den tunge ende af tabellen ift. rating gennemsnittet.

Turneringstabel Mesterrækken

Holdskak B-rækken

Det er en decimeret række der stiller til start i B-rækken. Kun 6 hold kunne det blive til og 2 hold stiller blot med spillere til de første 6 brædder. Det betyder at det er matchpoint som tæller i første omgang ift. oprykning og 6-mandsholdene kan ikke rykke op. Helsingør starter ude mod Allerød 3 på torsdag i næste uge. Holdet ligger placeret cirka i midten i forhold til ratingstyrken.

Turneringstabel B-rækken