Få et gratis skakbræt med brikker.

Nye medlemmer får et gratis skakbræt

Meld dig ind i Helsingør Skakklub som junior- eller ungdomsspiller og få et gratis skakbræt med brikker til en værdi af 250 kr. Tilbuddet gælder i hele oktober måned.

Er du i alderen fra 6 – 14 år og har lyst til at spille juniorskak, så kig forbi Helsingør Skakklub. Vi er startet op igen efter sommerferien i nye lokaler på Brandstationen, Klostermosevej 106A i Helsingør. Vi spiller hver tirsdag kl. 18.00 – 19.00 og har i den kommende tid et ekstra fokus på nye juniorspillere. Hvis du melder dig ind i oktober måned vil du modtage et gratis turnerings skakbræt med tilhørende brikker.

Det kan være du har spillet skoleskak, prøvet det i SFO, klub, spillet med bedsteforældre eller bare gerne vil lære at spille skak. Så er du mere en velkommen til at kigge forbi klubben om tirsdagen.

Bedre til matematik

Skak har positiv indflydelse på faglige, sociale og personlige kompetencer. Forskning fra flere lande har bl.a. vist, at skak styrker børn og unges læse- og sprogforståelse, koncentration, problemløsning, uddannelsesmuligheder samt kritisk og kreativ tænkning.

Der er lavet en dansk undersøgelse SKAK+MAT® hvor 5 århusianske skoler med i alt 31 klasser og knap 500 elever var involveret i projektet. Børnene der var med i undersøgelsen klarede sig markant bedre i matematik uanset niveau inden starten.

Læs mere her om forskningsresultater i Danmark og udlandet https://skoleskak.dk/forskning/

Lavt kontingent

Prisen for juniormedlemskabet er kun 250 kr. pr. halvår og frem til 1. november 2019, får du et gratis skakbræt, når du melder dig ind.

Ungdomsskakspillere

Er du i alderen 15-20 år betegnes du som ungdomsspiller, hvor kontingentet er 350 kr. pr. halvår. Du kan også melde dig ind i klubben og få selvfølgelig også et gratis skakbræt med brikker til en værdi af 250 kr. Ungdomsspillere er også velkomne til at spille sammen med seniorerne fra kl. 19.00. Dette er inklusiv i kontingentet.